RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 佐敦谷... 本署原定安排於 2010年9月5日 [打印本頁]

作者: civicboy    時間: 2010-9-14 19:17
標題: 佐敦谷... 本署原定安排於 2010年9月5日
早幾日去 佐敦谷 玩車, 影到呢幾張相喎...

唔知有無人日睇過呢....

"本署原定安排於 2010年9月5日,
由香港業餘模型賽車會協助測試
有蓋維修站的設施及運作, 因天
氣不穩定取消, 將另行安排"

康樂及文化事務署

唔知"另行安排到"幾到時呢...
又唔知人地"本署"做野,
洗唔洗先攪翻個"諮詢大會"呢...

唔係到時又有事發生啦....

作者: 泉    時間: 2010-9-14 19:34
上電視那天都有人測試過有蓋維修站的設施

會唔會效果唔理想, 又要不斷再測試
作者: MrSH    時間: 2010-9-14 19:42
K對A說: 我地要測試, 果日要封埸

K又對K友說: 歡迎大家報名參加埸地測試!! (免費的, 會員優先)

幾日後,當房人知道真相.......
房人:!@#$%^&*(*&^%$#@

我個人對K的行為頗為費解, 好像這個測試外界是不能參與的.(真的嗎?)

**希望下次安排得好D啦, 咁就個個開心
作者: civicboy    時間: 2010-9-14 20:14
K對A說: 我地要測試, 果日要封埸

K又對K友說: 歡迎大家報名參加埸地測試!! (免費的, 會員優先)

幾日 ...
MrSH 發表於 2010-9-14 19:42

嘩....乜原來你睇得K噤大架...
乜佢可以叫得(旭) 康文署/政府 架...
噤佢未要多謝你睇得佢噤高
唔通佢係中國中央政府派落來的 "搖控大使"呀

你以為佢係邊個呀...未來康文署署長 定 未來特首 呀
政府野...你我叫就要做呀...邊位呀...
不過 政府叫你做就 你就一定要做啦...
作者: maxchow    時間: 2010-9-14 20:15

又一 R 頭事件。
張紙邊處 print 出來?
乜 LCSD 出 D 通告可以無印就出街 gar 咩?
... 算啦 ...
作者: cpu    時間: 2010-9-14 20:27

咁e樣又吾知系邊個作出黎?
登錄/註冊後可看大圖