RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 我要攪男人 [打印本頁]

作者: 拉登.狂徒    時間: 2010-6-22 01:43
標題: 我要攪男人

有無師兄改過運油車呀       我又心cc想攪返部       可能用男人改        男人攪男人........正
作者: 達人    時間: 2010-6-22 01:57
做乜事咁多野唔攪要攪男人呢?
作者: Jazz_Wan    時間: 2010-6-22 02:23
屯門有人改過喇
作者: 拉登.狂徒    時間: 2010-6-22 02:32
做乜事咁多野唔攪要攪男人呢?
達人 發表於 2010-6-22 01:57

依d叫.....激.
作者: 拉登.狂徒    時間: 2010-6-22 02:34
屯門有人改過喇
Jazz_Wan 發表於 2010-6-22 02:23

有相睇嗎
作者: Jazz_Wan    時間: 2010-6-22 03:01
放車區有相
作者: 拉登.狂徒    時間: 2010-6-22 03:07
放車區有相
Jazz_Wan 發表於 2010-6-22 03:01

條令呢.............
作者: Jazz_Wan    時間: 2010-6-22 03:10
你要自己搵呀"拉斤"
作者: 拉登.狂徒    時間: 2010-6-22 03:11
你要自己搵呀"拉斤"
Jazz_Wan 發表於 2010-6-22 03:10

埃.............................
作者: Jazz_Wan    時間: 2010-6-22 03:14
http://bbs.rc-evo.com/viewthread ... &extra=page%3D5
作者: 拉登.狂徒    時間: 2010-6-22 03:17
Jazz_Wan 發表於 2010-6-22 03:14

睇到小小炸
作者: Jazz_Wan    時間: 2010-6-22 03:20
睇到小小炸
拉登.狂徒 發表於 2010-6-22 03:17

自己再搵下啦, 拉筋
作者: 拉登.狂徒    時間: 2010-6-22 03:34
自己再搵下啦, 拉筋
Jazz_Wan 發表於 2010-6-22 03:20

澳.........
作者: odaan    時間: 2010-6-22 09:20
睇到小小炸
拉登.狂徒 發表於 2010-6-22 03:17

B 哥哥頂到你甘耐都已經好好人架喇 , 你唔係要人餵埋你食呀嘛
甘大個人 , 又話自己渣甘耐車 , 唔係一部油車都唔知佢點呀嘛

唔通你部 16T 原來真係16T 摩打 , 唔洗入油既 ??
作者: 拉登.狂徒    時間: 2010-6-22 09:30
B 哥哥頂到你甘耐都已經好好人架喇 , 你唔係要人餵埋你食呀嘛
甘大個人 , 又話自己渣甘耐車 , 唔係一部 ...
odaan 發表於 2010-6-22 09:20

奥單神你同q  sir一樣  鍾意成日一野狂車人不會手下留情
作者: 馬輝    時間: 2010-6-22 09:43
奥單神你同q  sir一樣  鍾意成日一野狂車人
拉登.狂徒 發表於 2010-6-22 09:30

有時呢,呢個世上有四個字:

自作自受...
作者: dazesin    時間: 2010-6-22 09:47
我覺得無插錯...抵插...
作者: 馬輝    時間: 2010-6-22 09:51
我覺得無插錯...抵插...
dazesin 發表於 2010-6-22 09:47

插佢一回事,插醒佢定插死佢係另一回事
作者: odaan    時間: 2010-6-22 11:26
奥單神你同q  sir一樣  鍾意成日一野狂車人不會手下留情
拉登.狂徒 發表於 2010-6-22 09:30

又有油缸架 , 缸身現成有
油車通街係 , 你去得油站唔會少見
話自己做運輸 , 唔係連油車都未見過呀嘛 ????

問人有無資料 ?? D 相朦 ?? 細張 ??
煮埋飯係你面前 , 又話飯硬 , 又話細碗 , 仲要人餵埋你食 ?? 做埋比你仲奄尖聲悶 , 你甘 _ 叻咪自己諗掂佢囉

見到你 D 甘既態度 , 人地有相都唔比你啦

Q-sir 算係甘架喇 , 下下插極都留手 , 如果人地真係有心做野 , 你消失左十世啦
人地唔講就以為人地唔知 , 通晒天啦 , 華仔 !!!

明唔明咩叫 "得些好意需回手" 呀

B 哥哥真係錫住你黎講 , 係你自己唔識珍惜
作者: rabbitmomo    時間: 2010-6-22 12:04
又有油缸架 , 缸身現成有
油車通街係 , 你去得油站唔會少見
話自己做運輸 , 唔係連油車都未見過呀嘛  ...
odaan 發表於 2010-6-22 11:26

咪係囉, 乜都問....你雙腳有缺陷既咩?
人地整巴士都去總站影相啦, 油缸咪去下西九龍UNION SQUARE影下相囉, o個度大把地盤, D發電機多到呀媽唔認得, 日日都要油車去入油, 影到你拉登都變拉西啦
作者: 馬輝    時間: 2010-6-22 14:28
咪係囉, 乜都問....跛既咩?
人地整巴士都去總站影相啦, 油缸咪去下西九龍UNION SQUARE影下相囉, o個度 ...
rabbitmomo 發表於 2010-6-22 12:04

WELL,以佢1)唔係新手, 2)對貨車的EXPOSURE來說,真係好應該睇下

不過雖然學你話齋,佢真係跛也好,係都唔好鬧出面嘛,你知啦,人地華仔自尊心好重架
作者: rabbitmomo    時間: 2010-6-22 14:36
WELL,以佢1)唔係新手, 2)對貨車的EXPOSURE來說,真係好應該睇下

不過雖然學你話齋,佢真係跛也好,係都唔 ...
馬輝 發表於 2010-6-22 14:28

哦, 咁我改返佢 !
作者: Jazz_Wan    時間: 2010-6-22 15:36
澳.........
拉登.狂徒 發表於 2010-6-22 03:34

唉, 連搵幾張相都懶, 我都係專登去幫你搵d相架, 你估我收埋條link牙,
我知仲有d清楚d既相, 不過你唔訓我都要訓, 我先冇再搵咋! 我記得張相係隧道裡面影,
詳細你問下呀亮啦. 面就人地俾, XX華仔X.
作者: dazesin    時間: 2010-6-22 15:38
落手整下唔明先問啦,....
作者: rabbitmomo    時間: 2010-6-22 16:31
去到邊都俾人小, 唔X都無用
作者: odaan    時間: 2010-6-22 16:43
唉, 連搵幾張相都懶, 我都係專登去幫你搵d相架, 你估我收埋條link牙,
我知仲有d清楚d既相, 不過 ...
Jazz_Wan 發表於 2010-6-22 15:36

油車我有一批相 , 不過搵相比佢仲要 "唉" 你 , 甘既態度 , 識整都唔會放料囉
作者: 拉登.狂徒    時間: 2010-6-22 23:25
我知仲有d清楚d既相, 不過 ...
Jazz_Wan 發表於 2010-6-22 15:36

b哥...奥單神....馬生........你地攪錯曬啦.... ....我係話想塭個運油斗製作過程呀上網塭極都塭唔到我就係想知個斗用咩做我响街見過有人改到可以入水放水
作者: 老古    時間: 2010-6-23 01:25
肥鬼,咪再自欺欺人,找圖片都要開帖,根本就慱上鏡.
作者: 拉登.狂徒    時間: 2010-6-23 01:39
老鬼,你把口好大煙呀..咪再自欺欺人,找16t推人都要認叻...揾你開賽練返轉你就慱落水低.
老古 發表於 2010-6-23 01:25

牛叔....你中於遊返上水面啦     講真我真係好有誠意等緊你16t迎戰呀      牛叔
作者: Jazz_Wan    時間: 2010-6-23 01:51
b哥...奥單神....馬生........你地攪錯曬啦....   ....我係話想塭個運油斗製 ...
拉登.狂徒 發表於 2010-6-22 23:25

咁你唔一早講!!
作者: 拉登.狂徒    時間: 2010-6-23 01:52
咁你唔一早講!!
Jazz_Wan 發表於 2010-6-23 01:51

打小左野        sorry
作者: odaan    時間: 2010-6-23 07:25
b哥...奥單神....馬生........你地攪錯曬啦....   ....我係話想塭個運油斗製 ...
拉登.狂徒 發表於 2010-6-22 23:25

製作過程 ?? 無咪自己諗掂佢囉
做乜要人貼比你睇 , 家下係你去求人 , 唔係人地前世爭你既
唔夠講 , 就轉個頭話要製作過程 , 然後就推卸話人搞錯
永遠有咩就淨係識得賴皮 , 講完野唔肯認 , 生安白做個藉口就將所有責任推係人地身上 ,
三四個人睇你既野都係甘睇 , 就係你既問題 , 你唔去檢討 , 仲用一個大話去蓋過另一個大話
作者: 拉登.狂徒    時間: 2010-6-23 10:08
做乜要人貼比你睇 , 家下係你去求人 , 唔係人地前世爭你既
唔夠講 , 就 ...
odaan 發表於 2010-6-23 07:25

你敢講我實冇野講     我又吹你唔漲     把口向你度   實話我好始牛叔叔敢吹牛話用16t推人:L:L:L:L:L:L:L:L:L:L:L:L:L:L

你吓吓狂車死人    無所謂啦       都比你車開         :L同你有過節   比你狂車死好正常:L       問教學又比人狂.............:L
作者: dazesin    時間: 2010-6-23 10:21
我深信唔係一定要教學先識整既,肯定每樣野都有第一位發明,...
整唔明咪問人,等人地支援下你囉,唔係問人教你囉...如果一問就問教學,..你不如去徵架車/出錢叫人改啦....
作者: 拉登.狂徒    時間: 2010-6-23 10:25
我深信唔係一定要教學先識整既,肯定每樣野都有第一位發明,...
整唔明咪問人,等人地支援下你囉,唔係問人教你 ...
dazesin 發表於 2010-6-23 10:21

我就唔明點可以改到可入水又用候仔放水        又要             個斗用咩做
作者: odaan    時間: 2010-6-23 10:32
你敢講我實冇野講     我又吹你唔漲     把口向你度   實話我好始牛叔叔敢吹牛話用16t推人 ...
拉登.狂徒 發表於 2010-6-23 10:08

哼 , 冥頑不靈
作者: 馬輝    時間: 2010-6-23 10:34
唔夠講 , 就 ...
odaan 發表於 2010-6-23 07:25

平心而論,華仔已經改善左

你話之前,仲唔同你開火兼鬥字(&錯別字)多?

不過江山易改,品性難移,華仔仲係咁死要面

老實講,man.fai = 拉登.狂徒已經通晒天,你仲要不知廉恥地用拉登.狂徒之名讚自己...係人都睇到你幾要面.   

想人地對你好,先必要對人好,放下自己樽盬,把心拿出來吧

講呢D其實奧單講到口水都乾,馬輝更只會講一次,下次就係做野
作者: odaan    時間: 2010-6-23 10:43
我就唔明點可以改到可入水又用候仔放水        又要             個斗用咩做
拉登.狂徒 發表於 2010-6-23 10:25

如果你日日渣車 , 根本唔會問呢個問題

去湯房執個 私家車 / 貨 Van 水撥射水個壺 , 入面有份潛水摩打 pump , 扯埋條喉出黎
駁 11.1 V , 加個窄喉咀 , 車用兩隻孖咀都射到 5~60 cm 高 , 用一隻孖咀乜都夠
我都唔明有乜甘難諗

比晒成段教學 ?? 擺低幾千銀叫人改算啦

個斗用咩做 , tamiya 出左成個油缸架 , 都仲要問 , 又話自己玩左幾耐遙控車 , 但完全係 "零思考"
成日話人車你 , 甘你話你問之前有無諗過野 , 你話你抵唔抵車喇

如果你真係有心問野 , 唔好作埋 D 甘既死狀 , 比相你仲要 "唉" 人地
意見早就出左黎 , 講野分開十幾截 , 自己講錯講漏仲話人地車你

一個又要玩又唔尊重人 , 講野一舊舊 , 幫你仲好似爭你甘
一個就口出狂言公路上挑戰人 , 成日講埋 D 反智野
共通點就係兩個都鐘意分身
作者: odaan    時間: 2010-6-23 10:46
平心而論,華仔已經改善左

你話之前,仲唔同你開火兼鬥字(&錯別字)多?

不過江山易改,品性難移,華仔 ...
馬輝 發表於 2010-6-23 10:34

我真係諗唔到佢用乜鬼輸入法打 D 甘既字出黎

超錯 ......
作者: 拉登.狂徒    時間: 2010-6-23 13:28
如果你日日渣車 , 根本唔會問呢個問題

去湯房執個 私家車 / 貨 Van 水撥射水個壺 , 入面有份潛水摩打 ...
odaan 發表於 2010-6-23 10:43

我就係想自己改        起碼知自己手作       有問題易跟手尾          但双星那個我又覺得呔長        太靚又唔捨得買嚟改:(
作者: MRX-2    時間: 2010-6-23 13:39
我就係想自己改        起碼知自己手作       有問題易跟手尾          但双星那個我又覺得呔長        太靚又唔捨得買嚟改
拉登.狂徒 發表於 2010-6-23 13:28

我睇你既個案......其實紙扎係最岩你,因為:

1)自己改        
2)有問題易跟手尾(有問題一把火燒晒佢)
3)双星那個覺得呔長,太靚又唔捨得買嚟改(紙扎唔會太長又樣衰,最緊要價錢平一定捨得用黎改。)
作者: wyman18    時間: 2010-6-23 13:42
我就係想自己改        起碼知自己手作       有問題易跟手尾          但双星那個我又覺得呔 ...

華仔你打字點解一定要隔開咁多個位ge ,,?  ( 就          好次                    咁樣,,)
作者: dazesin    時間: 2010-6-23 13:56
你又見到人地整出來好靚就想自己整番架?

天下無平宜既事.只有努力or金錢攻擊.............<-你有邊樣?

咁同之前某位整巴士既小朋友一樣........整左幾架垃圾出來...
作者: smallrice    時間: 2010-6-23 13:58
我就係想自己改        起碼知自己手作       有問題易跟手尾          但双星那個我又覺得呔 ...

小弟有個愚見比華師兄....用膠水樽改...平/靚/正....可入水可出水....又易跟手尾.....不妨考慮下啦... ..
作者: 拉登.狂徒    時間: 2010-6-23 13:59
你又見到人地整出來好靚就想自己整番架?

天下無平宜既事.只有努力or金錢攻擊.............
dazesin 發表於 2010-6-23 13:56

唔係價問題       如果買成條油我可能唔捨得擦嚟改者
作者: 拉登.狂徒    時間: 2010-6-23 14:06
我睇你既個案......其實紙扎係最岩你,因為:

1)自己改        
2)有問題易跟手尾(有問題一把火燒晒 ...
MRX-2 發表於 2010-6-23 13:39

、紙扎一惦水玩完
作者: 拉登.狂徒    時間: 2010-6-23 14:07
華仔你打字點解一定要隔開咁多個位ge ,,?  ( 就          好次                     ...
wyman18 發表於 2010-6-23 13:42

易睇d麻
作者: odaan    時間: 2010-6-23 14:11

又要整又唔肯付出 , 又唔用腦諗 , 要人比方法比材料 ??
甘不如唔好改 , 徙氣

你整車 D 手尾多到唔恨

一開始就叫人比相 , 比完相就玩挑惕 , 玩完挑剔就屈人誤會 , 然後就話唔識整 , 比左方法又唔捨得
鵰 , 甘你改乜野唧 , 番屋企訓啦
作者: 拉登.狂徒    時間: 2010-6-23 14:11
小弟有個愚見比華師兄....用膠水樽改...平/靚/正....可入水可出水....又易跟手尾.....不妨考慮下啦...: ...
smallrice 發表於 2010-6-23 13:58

我有想過用大厦外大水管做斗唔知得唔得者奥單神     你話可行嗎
作者: 馬輝    時間: 2010-6-23 14:14
易睇d麻
拉登.狂徒 發表於 2010-6-23 14:07

易睇?

馬輝唔覺易睇喎...反而睇得仲辛苦過睇大廈公契
作者: odaan    時間: 2010-6-23 14:15
易睇d麻
拉登.狂徒 發表於 2010-6-23 14:07

係要易睇 D 就唔好甘多錯別字 , 同埋有番 D 標點 , 隔幾十格方便 D 睇 ??

係咪有讀寫障礙呀
作者: odaan    時間: 2010-6-23 14:17
我有想過用大厦外大水管做斗唔知得唔得者
拉登.狂徒 發表於 2010-6-23 14:11

幾十蚊好貴架 , 買番黎你唔捨得改架
作者: 拉登.狂徒    時間: 2010-6-23 14:21
幾十蚊好貴架 , 買番黎你唔捨得改架
odaan 發表於 2010-6-23 14:17

唔係瓜
作者: 拉登.狂徒    時間: 2010-6-23 14:23
易睇?

馬輝唔覺易睇喎...反而睇得仲辛苦過睇大廈公契
馬輝 發表於 2010-6-23 14:14

敢死得啦
作者: 拉登.狂徒    時間: 2010-6-23 14:26
插到成身..隆     內傷
作者: odaan    時間: 2010-6-23 14:26
我有想過用大厦外大水管做斗唔知得唔得者奥單神     你話可行嗎
拉登.狂徒 發表於 2010-6-23 14:11

我點 Q 知你遮
餐餐答完 , 你就加一段野落去挑剔

我既回應係 "好貴架 , 要錢買你會唔捨得架"
作者: odaan    時間: 2010-6-23 14:30
唔係瓜
拉登.狂徒 發表於 2010-6-23 14:21

係呢 , 你買碌大直徑薄管 , 又要買火機 , 好貴架 , 死左條心啦
作者: dazesin    時間: 2010-6-23 14:32
唔係價問題       如果買成條油鮁我可能唔捨得擦嚟改者
拉登.狂徒 發表於 2010-6-23 13:59

有錢唔志在既話買來改有咩所謂,矛盾怪
作者: 拉登.狂徒    時間: 2010-6-23 14:32
係呢 , 你買碌大直徑薄管 , 又要買火機 , 好貴架 , 死左條心
odaan 發表於 2010-6-23 14:30

埃........成個人灰曬
作者: odaan    時間: 2010-6-23 14:37
有錢唔志在既話買來改有咩所謂,矛盾怪
dazesin 發表於 2010-6-23 14:32

你都覺得奇呢

唔係價既問題 , 但又唔捨得 , 乜油缸架絕左版啦咩 ??

二手油缸架好難收咩 ?? 拎左個缸 , 砌番變平板放出去無用咩 ?? 唔砌 , 散件賣唔到錢咩 ??

買條二手 $1200 , 尾擔放 $500 , 尾燈放$100 , 陣放 $100 , 腳放 $100 , 分分鐘有電腳 + 燈線
4 舊水唔洗買個 "硬淨正型" 既野都唔捨得 , 甘仲有咩好講 ??
作者: 有勇冇謀    時間: 2010-6-23 14:39
講咁多野 o物 教精佢....
晒氣...
作者: MRX-2    時間: 2010-6-23 15:06
4 舊水唔洗買個 "硬淨正型" 既野都唔捨得 , 甘仲有咩好講 ??
odaan 發表於 2010-6-23 14:37

四舊水我真係唔捨得,我寧願用黎去KFC
叫雞好過
作者: 馬輝    時間: 2010-6-23 17:31
講咁多野 o物 教精佢....
晒氣...
有勇冇謀 發表於 2010-6-23 14:39

最好梗係BAN Q左佢冇眼屎乾淨盲添
作者: 有勇冇謀    時間: 2010-6-23 17:33
最好梗係BAN Q左佢冇眼屎乾淨盲添
馬輝 發表於 2010-6-23 17:31

咁又唔好, 佢又冇話自己係華仔, 係我地一早已經估到之麻
作者: 拉登.狂徒    時間: 2010-6-23 20:50
你都覺得奇呢

唔係價既問題 , 但又唔捨得 , 乜油缸架絕左版啦咩 ??

二手油缸架好難收咩 ?? 拎左個 ...
odaan 發表於 2010-6-23 14:37

真係好小見到有人放油缸架.............收到冇所謂但見親放新/舊櫃....平板多
作者: 拉登.狂徒    時間: 2010-6-23 20:54
四舊水我真係唔捨得,我寧願用黎去KFC
叫雞好過
MRX-2 發表於 2010-6-23 15:06

四舊水敢貴....你叫咩雞呀
作者: odaan    時間: 2010-6-23 20:55
真係好小見到有人放油缸架.............收到冇所謂但見親放新/舊櫃....平板多
拉登.狂徒 發表於 2010-6-23 20:50

無 ?? 你係咪食先 !!!

你整油缸車都係用半個缸身
我搵到邊度有二手賣 , 你係咪當眾表演吞左剩低果半個油缸先 !!!!
作者: 拉登.狂徒    時間: 2010-6-23 20:58

我搵到邊度有二手賣 , 你係咪當眾表演吞左剩低果半 ...
odaan 發表於 2010-6-23 20:55

實包.........幾日唔洗食野

揾過工房     日報         rc one     yahoo拍賣唔見有
作者: Jazz_Wan    時間: 2010-6-23 20:59

二手區應該大把油缸如果真係表演既話
作者: wyman18    時間: 2010-6-23 21:03
Jazz_Wan 發表於 2010-6-23 20:59

好掂"~讚B哥哥~
作者: rabbitmomo    時間: 2010-6-23 21:13

如果佢肯啪半個入口, 我即去買一個新既, 砌出唻放上二手區賣等睇表現, 最好入面放幾粒佢o個D電~
作者: snowsenki    時間: 2010-6-23 21:38

我第一個放~~~
作者: Jazz_Wan    時間: 2010-6-23 22:24
我第一個放~~~
snowsenki 發表於 2010-6-23 21:38

如果佢肯啪半個入口, 我即去買一個新既, 砌出唻放上二手區賣等睇表現, 最好入面放幾粒佢o個D電~
rabbitmomo 發表於 2010-6-23 21:13

好掂"~讚B哥哥~
wyman18 發表於 2010-6-23 21:03

你地好衰既
佢d電好爆架
作者: odaan    時間: 2010-6-23 22:27

都無心搵 , 梗係搵唔到啦

拿 , 我地唔好洗橫手喇 , 各位 , 人地話無 , 有即係食架喇喎 !!!!

http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=170823

http://www.rc-daily.com/forum/viewthread.php?tid=6109

http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1124429070

拿 , 三條喇 , 你估佢揀食邊條丫拿 ??!!!!
作者: odaan    時間: 2010-6-23 22:30
rabbitmomo 發表於 2010-6-23 21:13

係我就連砌都費事砌 , 唔好等佢話要拆開 , 起碼現兜兜咬一忽先好走 ~~~
作者: Jazz_Wan    時間: 2010-6-23 22:33

拿 , 我地唔好洗橫手喇 , 各位 , 人地話無 , 有即係食架喇喎 !!!!

...
odaan 發表於 2010-6-23 22:27

好野yahoo拍賣都俾你搵到, 睇黎佢成個唔食野都得, 不過佢都冇應承我們食
作者: odaan    時間: 2010-6-23 22:40
好野yahoo拍賣都俾你搵到, 睇黎佢成個唔食野都得, 不過佢都冇應承我們食
Jazz_Wan 發表於 2010-6-23 22:33

比左機會 , 佢都話甘多地方搵都搵唔到 , 即係又 "大" 番我地轉頭
要人比料 , 就有付出架喇
群情洶湧 , 唔洗應承 , 一致通過 !!!
作者: snowsenki    時間: 2010-6-23 22:46
比左機會 , 佢都話甘多地方搵都搵唔到 , 即係又 "大" 番我地轉頭
要人比料 , 就有付出架喇
群情洶湧  ...
odaan 發表於 2010-6-23 22:40

佢話星期六出現。。。
帯定油缸啦
作者: dazesin    時間: 2010-6-23 22:50
星期6係咪屯門? 其實我未參加過你地既活動...最近想玩下..不過架車壞左=_=
作者: 卍亮卍    時間: 2010-6-23 22:55
星期6係咪屯門? 其實我未參加過你地既活動...最近想玩下..不過架車壞左=_=
dazesin 發表於 2010-6-23 22:50

壞左都可以人到既嘛
作者: 卍亮卍    時間: 2010-6-23 22:55
奧單..你真係好人幫佢找埋出來.....~
作者: odaan    時間: 2010-6-23 23:14
奧單..你真係好人幫佢找埋出來.....~
卍亮卍 發表於 2010-6-23 22:55

唔係點趕得切星期六有人表演 ??
作者: 卍亮卍    時間: 2010-6-23 23:15
唔係點趕得切星期六有人表演 ??
odaan 發表於 2010-6-23 23:14

咁又係既...但佢來唔來到都成問題@@佢同人撞band又唔覆換唔換band-.-我都未落佢band入表~怕睇唔到喔~
作者: MRX-2    時間: 2010-6-23 23:17
壞左都可以人到既嘛

人唔得閒禮到都可以!
作者: odaan    時間: 2010-6-23 23:18
咁又係既...但佢來唔來到都成問題@@佢同人撞band又唔覆換唔換band-.-我都未落佢band入表~怕睇唔到 ...
卍亮卍 發表於 2010-6-23 23:15

會唔會係海邊行先黎撞  band 架 ??
飛輪海 個朋友 飛落海
作者: 卍亮卍    時間: 2010-6-23 23:19
會唔會係海邊行先黎撞  band 架 ??
飛輪海 個朋友 飛落海
odaan 發表於 2010-6-23 23:18

咁我唯有帶佢行一陣海邊先...睇下撞band飛落海!!
作者: odaan    時間: 2010-6-23 23:21
咁我唯有帶佢行一陣海邊先...睇下撞band飛落海!!
卍亮卍 發表於 2010-6-23 23:19

撞 Ban 果個部車呢 ?? 哦 , 佢無帶車黎 , 淨係帶左個控黎
作者: 卍亮卍    時間: 2010-6-23 23:23
撞 Ban 果個部車呢 ?? 哦 , 佢無帶車黎 , 淨係帶左個控黎
odaan 發表於 2010-6-23 23:21

有車都唔緊要....
作者: odaan    時間: 2010-6-23 23:24
有車都唔緊要....
卍亮卍 發表於 2010-6-23 23:23

一個二個義載 , 等佢飛完落海 , 再落地行都未遲 ~~
作者: 卍亮卍    時間: 2010-6-23 23:26
一個二個義載 , 等佢飛完落海 , 再落地行都未遲 ~~
odaan 發表於 2010-6-23 23:24

哈哈......
作者: odaan    時間: 2010-6-23 23:30
哈哈......
卍亮卍 發表於 2010-6-23 23:26

怕唔怕再撞 Band ?? 唔怕 , 佢執番再追到黎先講啦
作者: 老古    時間: 2010-6-24 00:25
在下一早巳告誡肥鬼華不要開分身玩野,又唔聽,弄至如斯田地,出到來被取笑,真無謂.
作者: 拉登.狂徒    時間: 2010-6-24 00:28
在下一早巳告誡肥鬼華不要開分身玩野,又唔聽,弄至如斯田地,出到來被取笑,
真無謂.
老古 發表於 2010-6-24 00:25

老鬼....你鬼鬼鼠鼠分身走出黎真無謂
作者: MRX-2    時間: 2010-6-24 00:28
在下一早巳告誡肥鬼華不要開分身玩野,又唔聽,弄至如斯田地,出到來被取笑,真無謂.

佢學你炸喎.......16....
作者: odaan    時間: 2010-6-24 00:28

丫 , 抽水喎 , 係咪即係叫我地開始轉移一下目標甘呢
作者: 拉登.狂徒    時間: 2010-6-24 00:33
丫 , 抽水喎 , 係咪即係叫我地開始轉移一下目標甘呢
odaan 發表於 2010-6-24 00:28

佢轉移唔到   一回佢post佢又著草
作者: 拉登.狂徒    時間: 2010-6-24 00:37
在下一早巳告誡老鬼不要著草,又唔聽,弄至如斯田地,出到來回post又玩著草被取笑,真無謂.

又著左草
作者: 老古    時間: 2010-6-24 00:41
其實大家唔妥你,就不要去遭人白眼,識做一些,無謂搞到不歡而散,在下只是提醒華仔閣下.
作者: 拉登.狂徒    時間: 2010-6-24 00:57

...
odaan 發表於 2010-6-23 22:27

很久日期    你古下人地賣左味吖啦多數空手而回
作者: 馬輝    時間: 2010-6-24 09:02
壞左都可以人到既嘛

佢個腦壞左的話又點?

呢個問題已經唔係本文討論所在,同埋離晒題

禮拜六你地點樣揼華仔落屯門河/蝴蝶灣與本版無關

但本文越罵越離譜就與本版有關

THATS ENOUGH

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2