RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 我終於幫BENZ DIY裝好雙星牛欄啦~ [打印本頁]

作者: fatwah    時間: 2010-5-21 19:58
標題: 我終於幫BENZ DIY裝好雙星牛欄啦~
首先需要一件零件
BENZ  密斗 一定有!!就係個斗入面灰色個條野啦!!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

度好位...

登錄/註冊後可看大圖

粒絲帽最好加小小 3秒膠

登錄/註冊後可看大圖

就係咁完成左啦~~

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

但可惜...頭先試車....架車又壞左.......
真係吹漲....
作者: tommy1471    時間: 2010-5-21 20:01
部車好型wo
作者: fatwah    時間: 2010-5-21 20:02
部車好型wo
tommy1471 發表於 2010-5-21 20:01

多謝讚賞~~
作者: truckman    時間: 2010-5-21 20:52
回復 1# fatwah

唔可揭屋仔
作者: fatwah    時間: 2010-5-21 21:03
回復  fatwah

唔可揭屋仔
truckman 發表於 2010-5-21 20:52

除非SONY貓要落車否則屋仔唔洗揭...
因為D電子野放哂係斗入面!!
作者: kaho    時間: 2010-5-21 21:17
不硬緊覺得BENZ唔係好襯呢款牛欄
呢塚欄都係落返D歐洲頭型D,,純粹個人意見
作者: MRX-2    時間: 2010-5-21 22:40
千其唔好撞車,掂下都唔好!
作者: fatwah    時間: 2010-5-21 22:43
千其唔好撞車,掂下都唔好!
MRX-2 發表於 2010-5-21 22:40

知啦知啦~個廣告我有睇~
http://www.youtube.com/watch?v=UxBuOOf6oPc

遲D搵人車過哂個四件膠件
作者: honglau8626    時間: 2010-5-23 11:33
c兄,你D反光貼紙where buy? how much?
作者: fatwah    時間: 2010-5-23 13:14
c兄,你D反光貼紙where buy? how much?
honglau8626 發表於 2010-5-23 11:33

一般 汽車用 的
我係MK 黑布街個面 $30

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2