RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 有冇睇大白鯊.....? [打印本頁]

作者: AMAT    時間: 2010-2-5 23:25
標題: 有冇睇大白鯊.....?
嘩....明珠台播返.....嚇死人囉~
......我話O的特技~

宜家O的特技真係AMAZING~哈!
可能十年後睇返又覺得好流~
作者: AMAT    時間: 2010-2-5 23:27
仲有果O的大白鯊撞爆O的玻璃.......宜家大家知道,O的玻璃係成半米咁厚......
如果唔係,唔係大白鯊撞爆,係俾O的水壓一早已經壓爆......

所以真係好唔MAKE SENSE......但以前睇就好勁.....哈!
作者: garywong5368    時間: 2010-2-5 23:30
嚇死人返播
作者: APPLE    時間: 2010-2-6 02:10
仲有果O的大白鯊撞爆O的玻璃.......宜家大家知道,O的玻璃係成半米咁厚......
如果唔係,唔係大白鯊撞爆,係俾O的水壓一早已經壓爆......

所以真係好唔MAKE SENSE......但以前睇就好勁.....哈!
AMAT 發表於 2010-2-5 23:27

以前睇到手掌出汗........依家笑到返肚....鄧~登....鄧~登....鄧~登....鄧~登....鄧~登....鄧~登....鄧~登....鄧~登....鄧~登....

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2