RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 最終DIY車花HKS 34 [打印本頁]

作者: 地獄羊咩仔    時間: 2006-7-7 15:35
標題: 最終DIY車花HKS 34

作者: AMAT    時間: 2006-7-7 16:22
睇嚟今次田宮出R34係好明智O既決定嚟....哈!
作者: 地獄羊咩仔    時間: 2006-7-7 16:37
十分同意
作者: 地獄羊咩仔    時間: 2006-7-7 18:09
DIY 電線交布車花(HKS除外)
作者: ice1234    時間: 2006-7-7 20:02
電線交布一耐左d膠會溶,變到痴 "立立".....小心....
不過d花眞係好靚
作者: 地獄羊咩仔    時間: 2006-7-7 20:11
哦~不過我屋企有枝唔知咩既藥水,可以去到ED痴立立既野,同起即
作者: SPAWN    時間: 2006-7-7 20:11
無言....
作者: ELVINO    時間: 2006-7-7 20:57
嘩!D貼紙正呀!在where buy?:
作者: 地獄羊咩仔    時間: 2006-7-7 21:02
HKS 響女人街買,其他就DIY=.=
作者: lingkithung    時間: 2006-7-7 21:24
勁wor, 下次建議用噴油膠紙, 好用好多!!
作者: 熊貓    時間: 2006-7-7 21:54
隻黑豹呢?都係用電線交布?!真係好靚!
作者: txzmxn    時間: 2006-7-7 21:59
原帖由 AMAT 於 2006-7-7 04:22 PM 發表
睇嚟今次田宮出R34係好明智O既決定嚟....哈!

收錢收到手軟
作者: 地獄羊咩仔    時間: 2006-7-7 22:06
原帖由 熊貓 於 2006-7-7 21:54 發表
隻黑豹呢?都係用電線交布?!真係好靚!

隻豹係女人街買嫁~~$20
作者: takuma    時間: 2006-7-7 23:22
好正...thx for share
作者: hc1309    時間: 2006-7-8 10:27
Try white colour next time.
HKS cars are most likely in white colour

作者: MicRo    時間: 2006-7-8 10:36
條鈴差小小喎我覺得..
用黑色會好dd..
作者: 地獄羊咩仔    時間: 2006-7-8 11:15
用黑色既我就唔買yokomo軨啦,就係凸登用電度軨,不過ed係個人風格,我鐘意用電度軨,你冇睇狂野極速咩?
作者: 地獄羊咩仔    時間: 2006-7-8 11:18
原帖由 hc1309 於 2006-7-8 10:27 發表
Try white colour next time.
HKS cars are most likely in white colour

白色唔係唔好,but我鐘意一d古靈精怪既色,例如粉紅呀,紫色果d,下下跟足hks咩
作者: MicRo    時間: 2006-7-8 11:35
原帖由 地獄羊咩仔 於 2006-7-8 11:15 發表
用黑色既我就唔買yokomo軨啦,就係凸登用電度軨,不過ed係個人風格,我鐘意用電度軨,你冇睇狂野極速咩?

你中意點咪點囉..我講下我既意見姐..
有無睇都好似唔關事嫁喎
作者: 地獄羊咩仔    時間: 2006-7-8 11:51
原帖由 MicRo 於 2006-7-8 11:35 發表

你中意點咪點囉..我講下我既意見姐..
有無睇都好似唔關事嫁喎

哦~~~咁你要睇左先啦~我做既風格係歐美feel ,我要條軨係電度,你自己諗都諗都用黑色有幾嘔心啦,家下唔係玩香港皮車feel呀
作者: Vinz    時間: 2006-7-8 16:24
原帖由 地獄羊咩仔 於 2006-7-8 11:51 發表

哦~~~咁你要睇左先啦~我做既風格係歐美feel ,我要條軨係電度,你自己諗都諗都用黑色有幾嘔心啦,家下唔係玩香港皮車feel呀

歐美feel ??
歐 or 美 sin??
different ga wor !!
作者: hc1309    時間: 2006-7-8 16:27
原帖由 地獄羊咩仔 於 2006-7-8 11:18 AM 發表

白色唔係唔好,but我鐘意一d古靈精怪既色,例如粉紅呀,紫色果d,下下跟足hks咩

icic
我以為你想玩像真渣
果然有品味
作者: minesr34gtr    時間: 2006-7-8 21:36
電度軨幾好呀~~用黑先唔好...(i feel)
http://www4.ocn.ne.jp/%7eyoitanbo/ezaki180.htm
d日本仔都係咁la~

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2