RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: tt01-e [打印本頁]

作者: tim19891005    時間: 2009-10-27 21:24
標題: tt01-e
請問~"~電子野+控  買咩好~要平平地玩姐
作者: truckman    時間: 2009-10-27 21:47
請問~"~電子野+控  買咩好~要平平地玩姐
tim19891005 發表於 2009-10-27 21:24

玩玩吓,,,,,換換吓就好貴
作者: tim19891005    時間: 2009-10-27 21:50
我自己有架"幫朋友問的姐"""
作者: truckman    時間: 2009-10-27 21:54
我自己有架"幫朋友問的姐"""
tim19891005 發表於 2009-10-27 21:50

玩架好小小啦
作者: rabbitmomo    時間: 2009-10-27 23:17
玩玩吓,,,,,換換吓就好貴
truckman 發表於 2009-10-27 21:47

你區區幾個字,道出呢度9成CHING既經歷同心聲....
作者: truckman    時間: 2009-10-27 23:31
你區區幾個字,道出呢度9成CHING既經歷同心聲....
rabbitmomo 發表於 2009-10-27 23:17

別人和這forum的人換野過去咁la
作者: Q-pet    時間: 2009-10-28 12:02
你叫你fd..TT-01E普通咁玩啦=-="
你係飄移區度問..換TRF油壓避震....
跟手自己DIY真尾直軸..
自己介條水喉呔..或買包飄移呔...
電變拎個MC230..摩打用白豬..齒比用58 / 23..咁就會快小小...
作者: truckman    時間: 2009-11-2 01:48
你叫你fd..TT-01E普通咁玩啦=-="
你係飄移區度問..換TRF油壓避震....
跟手自己DIY真尾直軸..
自己介條水喉呔..或買包飄移呔...
電變拎個MC230..摩打用白豬..齒比用58 / 23..咁就會快小小...
Q-pet 發表於 2009-10-28 12:02

係咪咁simple呀,係就唔會咁多人問呢個問答題

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2