RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 請問TA-05 同TT-01 有咩分別 [打印本頁]

作者: 01607359    時間: 2006-7-2 13:25
標題: 請問TA-05 同TT-01 有咩分別
新手一問
請問TA-05 同TT-01 有咩分別? TA-05賣幾錢?

作者: 01607359    時間: 2006-7-2 13:30
sorry, 係TT-01
作者: celicahk    時間: 2006-7-2 13:44
TT01 : 入門車, 行軸, 冇咩野可以set(買option另計), 原裝虛位大
TA05 : 中級車, 行雙皮帶, 原裝已經有一定戰鬥力, FULL OPTION左都好勁下
作者: 01607359    時間: 2006-7-2 14:12
咁請問TA05幾錢呀? 原裝車要買d咩先玩得?
作者: bennywong    時間: 2006-7-2 14:51
HK 好似賣7XX ~~
作者: 工藤新一    時間: 2006-7-2 17:07
TT-01: $3xx~5xx
TT-01R: $7xx

作者: 01607359    時間: 2006-7-2 17:22
TT-01R = TA05?
作者: AMAT    時間: 2006-7-2 19:54
呢個問題我真係去到冇咁好氣答O既地部.......
作者: Colin    時間: 2006-7-2 20:01
難得我識呀我答
TT-01R 呢全名其實係TT-01 既racing 版
其實TT-01仲有分做TT-01D ,D既意思係Dirft
無論TT-01,TT-01R,TT-01D 都可以叫做TT-01
但係TA-05 係第二種車,同TT-01 點扯都扯唔埋
如果你係都要話佢地一樣既話,就淨係可以話大家都係媽星出既搖控車
作者: CIVIC    時間: 2006-7-2 20:21
原帖由 Colin 於 2006-7-2 20:01 發表
難得我識呀我答
無論TT-01,TT-01R,TT-01D 都可以叫做TT-01
如果你係都要話 ...

非常詳細我諗樓主一定會明白晒!
作者: calvinpun2000    時間: 2006-7-2 20:25
原帖由 Colin 於 2006-7-2 20:01 發表
難得我識呀我答
如果你係都要話 ...

難得答!
作者: Colin    時間: 2006-7-2 21:06
原帖由 calvinpun2000 於 2006-7-2 20:25 發表

難得答!

唔係之前d 師兄答左我都唔識啦,我幫到緊係幫ge,不過d野入面有幾多錯,我就唔包

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2