RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 用咩車同人鬥好D呢? [打印本頁]

作者: ELVINO    時間: 2006-6-26 20:55
標題: 用咩車同人鬥好D呢?
好難打...................................

我用RX-7 and RX-8.
作者: AMAT    時間: 2006-6-26 21:38
唔同場用唔同車喎.....理論上嚟講......

但...........你講打街機,打PSP定打PS2先!?
作者: AMAT    時間: 2006-6-26 21:41
講易用就一定係四驅......

EVO車就起步快,但中段快.....尾段一般
掃把佬GDB就起步快,但中尾短好慢.....

但勝在易揸.....

RX7同RX8都偏推頭,要早收油入灣先掂.
作者: ELVINO    時間: 2006-6-26 21:50
好!就照做!
作者: ELVINO    時間: 2006-6-26 21:52
秋名山D人好難打
作者: AMAT    時間: 2006-6-26 21:53
有時唔同車都有唔同O既好處......

好似用MRS跑八方原好正.但係跑其他就唔掂,唔夠快.
用EVO IV就比較平均O的,要打土阪一定要用佢.
打頭果一兩場呢,用RX8就無敵,因為極速夠.但打伊里坡就唔掂.
作者: ELVINO    時間: 2006-6-26 21:58
唔怪之得la,我場場都用RX-8.
作者: ELVINO    時間: 2006-6-26 21:59
咁你用咩車?
作者: calvinpun2000    時間: 2006-6-26 22:00
爆機!!!!
作者: AMAT    時間: 2006-6-27 17:14
原帖由 ELVINO 於 2006-6-26 21:59 發表
咁你用咩車?

我用EVO VII.......基本上係用EVO VII爆晒所有賽段O架喇......
係仲未贏到土阪拓海,打唔到最後秋明文太......試過用EVO IV嚟再試.....係快成幾秒.....但都未爆到.....
作者: ELVINO    時間: 2006-6-27 21:15
我現在有RX-7,RX-8,R32,EVO VI      
RX-7,RX-8,R32改爆!
但係都打唔Win!
作者: ELVINO    時間: 2006-6-29 20:15
打土阪用咩車啊?係唔係用EVO VII?
作者: ELVINO    時間: 2006-6-29 20:36
八方的   CIVIC TYPE R (EK9)最後哥架,好難打!唔知用咩車打呢?
作者: ELVINO    時間: 2006-6-30 21:57
土阪重有2架EVO未打!
好難打!
作者: 傳說之jojo    時間: 2007-7-25 02:18
我用evo4呀
佢都唔差呀
作者: ktp11542    時間: 2007-8-14 17:25
原帖由 ELVINO 於 2006-6-26 21:52 發表
秋名山D人好難打

我打ps2秋名一d都唔hard 反而我打唔到FD 同FC
作者: lf2c    時間: 2011-8-14 20:06
AMAT 發表於 2006-6-27 17:14
我用EVO VII.......基本上係用EVO VII爆晒所有賽段O架喇......
係仲未贏到土阪拓海,打唔到最後秋明文太 ...

土板拓海唔難打啦.....基本上唔大炒可以贏硬.....

作者: abc123456    時間: 2012-7-1 18:57
86最好

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2