RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 由 M03 變身 M05 [打印本頁]

作者: Monday    時間: 2009-7-30 22:07
標題: 由 M03 變身 M05
剛剛砌好, 還欠最長個條推捍。
作者: mrpanda    時間: 2009-7-30 22:35
師兄..
請問粒BM11
可從裡找到
作者: akjl338    時間: 2009-7-30 23:21
又話唔改......
作者: Monday    時間: 2009-7-30 23:42
師兄..
請問粒BM11
可從裡找到
mrpanda 發表於 2009-7-30 22:35

師兄, 你指BA11個粒鏍絲呀(轉向個部份), 我唔記得係跟邊份 option parts呀(以前).... sorry, 你試吓去偉高找找。
作者: Monday    時間: 2009-7-30 23:43
又話唔改......
akjl338 發表於 2009-7-30 23:21

太吸引...呀
作者: mrpanda    時間: 2009-7-31 00:22
師兄, 你指BA11個粒鏍絲呀(轉向個部份), 我唔記得係跟邊份 option parts呀(以前).... sorry, 你試吓去偉高找找。
Monday 發表於 2009-7-30 23:42

thx...
作者: li5115    時間: 2009-7-31 01:06
師兄..
請問粒BM11
可從裡找到
mrpanda 發表於 2009-7-30 22:35

Option Part no.53303, HK$26 at WaiGo.
作者: 清清    時間: 2009-7-31 02:11
Option Part no.53303, HK$26 at WaiGo.
li5115 發表於 2009-7-31 01:06

香港買到的有出入,香港現可買到的8粒和尚頭係鋼制金色的!
( 尋日幫朋友買一包與圖中的有出入!)
作者: mrpanda    時間: 2009-7-31 22:41
li5115 發表於 2009-7-31 01:06

唔該師兄
作者: smallfaifai    時間: 2009-8-2 01:08
清清 發表於 2009-7-31 02:11

我發現我舊年o係日本買o個包都已經係金色品......

OT.如果單買鏍絲,都仲可以買 spare parts 50579 3x10mm step screw,一包五粒,kws $12-15啦.....不過o個D推桿都用得著,睇你屋企有冇啦,冇o既可以買番leo兄講o個份
作者: li5115    時間: 2009-8-2 04:59
清清 發表於 2009-7-31 02:11

張相是 黑白 的。
作者: kf5jerry    時間: 2009-8-4 00:51
一天都光晒~~
作者: LeoChan    時間: 2009-8-4 02:18
BM11 screw instock !
作者: jj2006    時間: 2009-8-6 10:42
1/f 有哦,齋螺絲,超平

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2